Prepping for pet parenthood?
There's a lot to learn when you have a new pet. Our sister brand, The Wildest, is here to support you—with new pet checklists, virtual training, and expert guides. Sign up for free.
Close button icon
Adopt

My name is Lucy & Linus!

Posted over 6 years ago

My basic info

Breed
Domestic Shorthair
Color
White
Age
Adult
Sex
Female
Pet ID
Hair Length
short

My details

Checkmark in teal circle Good with kids
Checkmark in teal circle Good with dogs
Checkmark in teal circle Good with cats
Checkmark in teal circle Shots current
Checkmark in teal circle Spayed / Neutered
Checkmark in teal circle Declawed
Checkmark in teal circle Has special needs

My story

Here's what the humans have to say about me:

MY NAME IS LUCY AND I WAS BORN DEAF OR BECAME DEAF SHORTLY AFTER BIRTH—THAT HAPPENS TO A LOT OF WHITE ANIMALS WITH BLUE EYES. I WAS SURRENDERED WITH LINUS (ALSO UP FOR ADOPTION) WHEN OUR OWNER COULDN’T KEEP US ANY LONGER. I WOULD LIKE TO STAY WITH LINUS IF POSSIBLE BECAUSE I THINK HE NEEDS ME. WE HAVE BOTH BEEN DECLAWED AND I SHOULD NEVER BE ALLOWED TO GO OUTSIDE BECAUSE I COULDN’T HEAR A CAR, ANIMAL OR OTHER OBJECT APPROACH ME OR PROTECT MYSELF. OTHERWISE, I AM LIKE ANY OTHER CAT! I AM 3 TO 3 ½ YEARS OLD, HAVE BEEN FELINE TESTED, SPAYED AND MICROCHIPPED. PLEASE CALL DIANNA AT 281.797.4681 OR EMAIL KATYRESCUE@YMAIL.COM IF YOU ARE INTERESTED IN ADOPTING ME, LINUS OR BOTH OF US. MY ADOPTION FEE IS $75.00. A SPECIAL ADOPTION FEE WILL APPLY IF LINUS AND I ARE ADOPTED TOGETHER.


MY NAME IS LINUS AND I WAS SURRENDERED WITH LUCY, ALSO AVAILABLE FOR ADOPTION. SHE IS DEAF AND NEEDS ME—O.K., SO MAYBE SHE DOESN’T NEED ME BUT I WOULD LIKE TO STAY WITH HER IF POSSIBLE. I AM APPROXIMATELY 3 TO 3 ½ YEARS OLD AND HAVE BEEN DECLAWED LIKE LUCY, SO PLEASE DON’T EVER ALLOW ME TO GO OUTSIDE. I HAVE BEEN NEUTERED, MICROCHIPPED, FELINE TESTED, UP TO DATE ON ALL MY VACCINATIONS. I’M ALSO A VERY NICE GUY. PLEASE CALL DIANNA AT 281.797.4681 OR EMAIL KATYRESCUE@YMAIL.COM IF YOU ARE INTERESTED IN ADOPTING ME, LUCY OR BOTH OF US. MY ADOPTION FEE IS $75.00. A SPECIAL ADOPTION FEE WILL APPLY IF LUCY AND I ARE ADOPTED TOGETHER.

Find a pet to adopt

Other pets at this rescue
This rescue hasn't posted any pets that match these criteria.